ID: passord:
Hovedbilde for nyhet
Av Kjersti Møller 30.12.16
Sist endret 14.12.17, kl 15.13 av Kjersti Møller

Nytt år - nye muligheter


Velkommen til et nytt år med mange aktiviteter i draugregi. I 2018 fyller Draugen femti år, og det har vi tenkt å feire gjennom hele året!


Godt nytt år ønskes gamle og nye medlemmer. Aktivitetslista i vår er nå oppdatert, og du kan se frem til mange flotte opplevelser med draugene, både over og under vann i 2018.

Vi møtes som sedvanlig til klubbkvelder (tirsdager kl. 20.00) og det legges også opp til fast dykking hver uke. Første tur blir til Ankeret i Lysøysund - du har vel tenkt å bli med? I år som i fjor inviterer vi alle til påsketur til Skårøya, og vi kommer til dekket bord også denne gangen. Videre har tursjefen flere planer for turmål i vår, så her gjelder det å følge med!

I tillegg arrangerer vi flere interessante temakvelder; allerede i januar har vi invitert en av draugens "founding fathers" Jens Aaasved til å gi oss et lite historisk tilbakeblikk på klubben vår, i februar blir det bilde- og fimvisning fra Galapagos, i mars arrangeres egen sikkerhetskveld og i april deltar vi på barnas store fjæredag. innimellom blir det både jubileumsfest og champagnesmaking. Her gjelder det å følge med!

Nye medlemmer ønskes selvsagt velkommen - ta kontakt eller kom på et av våre klubbmøter for å treffe oss!

Aktivitetslista finner du her: http://www.draugen-fmk.no/kalender.php

Fotograf: Gunnar Andre