ID: passord:
Hovedbilde for nyhet
Av Kjersti Møller 01.01.19
 

Nytt år - nye muligheter


Velkommen til et nytt år med mange aktiviteter i draugregi. Vi gleder oss særlig til å bli bedre kjent med våre nye medlemmer!


Aktivitetslista i vår er nå oppdatert, og du kan se frem til mange flotte opplevelser med draugene, både over og under vann i 2019.

Vi møtes som sedvanlig til klubbkvelder (tirsdager kl. 20.00 på klubblokalet), og det legges også opp til fast dykking hver uke slik at du alltid skal ha noen å dykke med. I tillegg får du anledning til å benytte Husebybadet gratis hver mandag kveld, samt bli med på en rekke turer.

Første tur blir til Kristiansund - du har vel tenkt å bli med? I år som i fjor inviterer vi alle dykkere med familie på påsketur til Skårøya, og vi kommer til dekket bord også denne gangen. Videre har tursjefen flere planer for turmål i vår, blant annet til Ålesund, så her gjelder det å følge med!

Klubben kommer til å arrangere flere interessante temakvelder i tillegg til at det ryktes om hardt arbeid i ulike festkomiteer. I mars arrangeres egen sikkerhetskveld, og i april deltar vi på barnas store fjæredag. Her gjelder det å følge med!

Nye medlemmer ønskes selvsagt velkommen - ta kontakt eller kom på et av våre klubbmøter for å treffe oss!

Aktivitetslista finner du her: http://www.draugen-fmk.no/kalender.php