ID: passord:
Hovedbilde for nyhet
Av Kjersti Møller 12.07.08
Sist endret 02.01.19, kl 10.49 av Kjersti Møller

Litt om Draugen FMK


Draugen Froskemannsklubb er Trondheims mest aktive dykkerklubb med over 60 medlemmer og vi feiret 50-års jubileum i 2018! Klubben er åpen for alle dykkeinteresserte, uavhengig av sertifisering og erfaringsbakgrunn. Hos oss finner du alt fra helt ferske dykkere til tekniske dykkere med stor fagkompetanse - så her er det mye å lære!


Draugen Froskemannsklubb ble etablert i mai 1968 og var den andre dykkeklubben som ble etablert i Trondheim.

I dag er Draugen FMK en aktiv og sosial gjeng som ønsker å stimulere til variert dykking som opplevelse, natur- og fangstdykk foruten vrakdykking osv slik at alle medlemmer skal ha mulighet til å praktisere den formen for dykking de trives best med. Klubben arbeider aktivt med å ivareta sikkerheten når vi er ute og dykker.

Vi møtes jevnlig til klubbkvelder (tirsdager kl. 20.00) og arrangerer dykking hver uke. Vi drar på litt lengre turer minst 8 helger i året. Disse er arrangert som rene klubbturer, og dykkemålene varierer. Klubben har blant annet som tradisjon å dra på påsketur til Skårøya utenfor Hitra hvert år, og da tar vi gjerne med hele familien. Her inviteres også andre dykkeklubber til å delta.

Våre medlemmer møtes også ofte til dykk ellers i uka. Vår SMS-tjeneste gjør det enkelt å finne dykkekamerater når du selv har lyst til å dykke.

Klubben har to båter til disposisjon. Vi har dessuten eget lettanvendelig fylleanlegg for dykkerflasker som er disponibelt for våre medlemmer til enhver tid. Her er det også mulig å fylle Nitrox.

Kom gjerne og besøk oss på en av våre klubbmøter. Du finner oss i vårt store klubblokale i første etasje av det gamle sikkerhetssenteret på Ladehammeren (Ormen Langes vei 24). Ta gjerne kontakt pr. e-post hvis du ønsker å vite mer om oss.

Bli med i Draugen FMK for sikker og opplevelsesrik dykking!